!-- Google Tag Manager (noscript) -->

Våra gruppass

Våra gruppass

Här presenteras alla våra gruppträningspass som vi erbjuder en eller flera gånger varje vecka! Hos oss finns något för alla smaker. Kanske hittar du ditt nya favoritpass?

Medlemmar har förmånen att boka sin plats på våra pass 48 timmar innan passets start via appen GymControl. Är du inte medlem hos oss får du säkra din plats tidigast 24 timmar innan passets start. Detta gör du genom att kontakta receptionen (fysiskt eller via telefon) under våra bemannade öppettider.

YinYoga

Varva ned med YinYoga! Detta pass ökar din rörlighet, ger dig bättre fokus samt ökar ditt välmående då du ger din kropp tid för återhämtning.

Passet ges på måndagar

Se schema

Spinning

Spinning är en pulsbaserad konditionsträning på spinningcykel där tempo, motstånd och position varvas.

Passet ges på måndagar och torsdagar

Se schema

YOGA PÅ STOL

Mjukt pass där vi använder oss av stol för att göra yoga. Med inkännande rörelser och medvetna andetag, skapar vi en möjlighet att landa i kroppen och ögonblicket.

Passet ges på tisdagar

Se schema

X-fit

En tuff träningsform som inspireras av funktionell träning som ska innehålla de tre grundstenarna i den funktionella träningen; kondition, styrka och rörlighet.

Passet ges på lördagar

Se schema

X-fit/Tabata

Högintensiv intervallträning där du på kort tid kan uppnå stora träningsresultat. Intervallträning gynnar din syreupptagningsförmåga och fettförbränning samtidigt som den har en positiv effekt på din övriga styrke- och konditionsträning.

Passet ges på måndagar

Se schema

X-fit puls/Styrka

Ett intensivt träningspass med en god variation av puls och styrka. Önskar du bättre kondition, ökad styrka och bättre teknik? Då är detta pass perfekt för dig!

Passet ges på torsdagar

Se schema

mjuk yoga (Medicinsk yoga)

Även känd som Medicinsk Yoga.
Genom varsamma rörelser och medvetna andetag mjukar vi upp kroppen och landar i oss själva. En lugn och avkopplande stund i medveten närvaro att bära med sig. Passtid 75min.

Passet ges på torsdagar

Se schema

Intensiv tabata

Passet är uppbyggt av intervaller på 20 sekunder aktiv träning följt av 10 sekunder vila. Vi varvar kondition med styrkeövningar och kroppsvikt med andra vikter.

Passet ges på onsdagar

Se schema

AfterWorkOut

Kan det kännas som att det är ett för stort steg att träna på egen hand i den stora Gymhallen är detta ett perfekt pass att istället vara med på!

Passet ges på fredagar

Se schema

Zumba

Ett dansbaserat gruppträningspass med mycket fart! Här mixas dans med aerobiska övningar i ett intensivt, roligt och svettigt träningspass

Passet ges på tisdagar

Se schema