Medlemsavtal

Om du planerar att börja träna regelbundet hos oss ett par gånger i veckan eller mer så är ett medlemskap det billigaste alternativet! Som medlem har du tillgång till vår stora gymhall samt kan boka dig på alla våra gruppass. Som medlem har du även vissa förmåner som du kan läsa om längre ned på denna sida!

Ett Medlemskap, årskort, går att frysa p.g.a. sjukdom eller skada med läkarintyg, vilket gör att du inte missar någon träning under denna period. Om du under pågående 12-månadersperiod flyttar får du säga upp ditt medlemskap (endast autogiro) med 1 månads uppsägningstid. När din 12-månadersperiod har förbrukats fortsätter ditt autogiro att rulla månad för månad tills du säger upp ditt medlemskap. Även då gäller 1 månads uppsägning.

Du som enbart har möjlighet att träna mellan 04.00-15.00 har möjlighet att lösa medlemskap till reducerat pris, ett så kallat Autogiro Dag. Du som endast vill träna gruppass kan lösa ett Autogiro Pass-medlemskap.

Förmåner för medlemmar

Som medlem på Mjölby TräningStudio har du vissa förmåner du kan nyttja. Du har möjlighet att boka ett personligt möte för att få hjälp med exempelvis din träning eller prata kost, utan kostnad.

Vår viktigaste uppgift på TräningStudion är att se till att du som medlem trivs, att du får den hjälp du behöver för att din träning ska fungera på bästa sätt samt att du upplever att du uppnår de resultat du önskar.

  • När du varit medlem minst en månad kan du få en FRIMÅNAD för varje ny medlem du värvar

Om du har fler frågor om medlemskap, andra former av träningskort eller övriga frågor om vår anläggning är du alltid välkommen att ringa oss på 0142-297900, så hjälper vi dig!