Information om medlemskap

Om du planerar att börja träna regelbundet hos oss ett par gånger i veckan eller mer så är ett medlemskap det billigaste alternativet! Som medlem har du tillgång till vår stora gymhall samt kan boka dig på alla våra gruppass. Som medlem har du även vissa förmåner som du kan läsa om längre ned på denna sida!

Ett Medlemskap, årskort, går att frysa p.g.a. sjukdom eller skada med läkarintyg, vilket gör att du inte missar någon träning under denna period. Om du under pågående 12-månadersperiod flyttar, behöver du ändå betala för den bindande tiden. När din 12-månadersperiod har förbrukats fortsätter ditt autogiro att rulla månad för månad tills du säger upp ditt medlemskap. Även då gäller 1 månads uppsägning.

Du som enbart har möjlighet att träna mellan 04.00-14.00 har möjlighet att lösa medlemskap till reducerat pris, ett så kallat Autogiro Dag, som gäller 04-14 måndag-fredag.

Förmåner för medlemmar

Som medlem på Mjölby TräningStudio har du vissa förmåner du kan nyttja. Du har möjligheten att boka ett personligt möte för att få hjälp med din träning och möjlighet att få enklare träningsupplägg.

Vår viktigaste uppgift på TräningStudion är att se till att du som medlem trivs, att du får den hjälp du behöver för att din träning ska fungera på bästa sätt samt att du upplever att du uppnår de resultat du önskar.

  • När du varit medlem minst en månad kan du få en FRIMÅNAD för varje ny medlem du värvar

Om du har fler frågor om medlemskap, andra former av träningskort eller övriga frågor om vår anläggning är du alltid välkommen att ringa oss på 0142-297900, så hjälper vi dig!

Åldersgräns

Åldersgränser

Cirkelrummet: Från året du fyller 10 år får du träna med förälder/vuxen

Gymmet: Från året du fyller 13 år får du träna med förälder/vuxen

Gruppträning: Från året du fyller 13 år. Gäller alla våra gruppass

Egen träning i gymmet från året du fyller 15 år Med tydlig genomgång innan av gympersonal.