Pass våren 2018PASSBESKRIVNINGAR

Spinning
Pulsbaserad konditionsträning på cykel där tempo, motstånd och position varvas. Du anpassar själv nivån med reglaget på cykeln. För den som vill finns pulsklocka att låna i receptionen.

Spinn/Tabata
Kombinerat pass, var med på det ena eller båda.
30 minuter högintensiv spinning, därefter 30 minuter lättare styrkeövningar i Aerobicsalen.

Step/Styrka
Ett pass med enkla stegkombinationer på brädan, varvat med styrka för hela kroppen.

MRL
Ett tabatainspirerat pass där vi fokuserar på mage, rumpa och lår. Vi använder oss av hantlar, gummiband, boll, stång och egen kroppsvikt.

Yoga
Ett yogapass som passar både nybörjare och den som tidigare utfört yoga. Grunden är Ashtangayoga med inslag av Kundaliniyoga och pilates. Fokus ligger på att synka andning med rörelser för att öka balans, styrka och rörlighet. Avslutas med ca 10 min avslappning/meditation.

GubbYoga
Ett efterfrågat yogapass för män, som passar både nybörjare och den som tidigare utfört yoga.
GubbYogan utförs i långsammare tempo än torsdagens Yogapass.
Grunden är Ashtangayoga med inslag av Kundaliniyoga och pilates. Fokus ligger på att synka andning med rörelser för att öka balans, styrka och rörlighet. Avslutas med ca 10 min avslappning/meditation.

X-fit
Högintensivt helkroppspass med stationsbaserat upplägg där styrka varvas med kondition. Stationerna är anpassade utifrån egen förmåga.

Kombo
Ett pass där vi varvar Spinning med X-fit. Spinningen är högintensiv och styrkeövningarna är tunga, utan att bli för avancerade. Med denna kombination får du träna både din styrka och kondition under samma pass. Tidseffektivt och roligt.